Booking.com

Нашите WordPress сайтове вече са на PHP 5.5 и по-горе



През последните няколко седмици, ние предприехме сериозна кампания за увеличаване на броя на местата за WordPress, които използват по-нови версии на PHP на нашите сървъри. В резултат на това вече повече от 90% от всички ни WordPress сайтове са на PHP 5.5 или по-висока. Толкова страшно, колкото такова мащабно обновяване може да звучи, когато имате повече от 100 000 WordPress случаи, тя се превърна в истински успех.

Но PHP 5.5 е достъпна за нашите клиенти за повече от една година ...

Ние сме една от малкото хостинг компании, които винаги правят най-новата PHP версия на разположение за използване на всички свои клиенти, веднага след като тя има стабилна версия. Но ние също имаме една философия, че това е личен избор на клиента, които PHP версия ще се използва за всяка от своите папки. Осигуряване на тази уникална гъвкавост ние решихме, че сме си свършили дължи.

Въпреки това, напоследък ние сме научили повече и повече разговори в WordPress общност за негативите от използването на старите версии на PHP и особено PHP 5.2. Това ни спаси с проверката на версии на WordPress и PHP, използвани в нашите сървъри. Въпреки че процентът на сайтове с PHP 5.2 е много ниска, ние открихме, че броят на обектите, които не използват сегашната най-широко приета PHP версия - 5.5, за да бъде изненадващо висока за нашите стандарти.

Имаме любопитно какви са причините за толкова много хора да не се използват по-нови версии на PHP, когато сме им осигурили възможност за лесно да го направя.
... И така, защо клиентите използват стари версии на PHP като цяло?

Когато изследването на причините, поради които, оказва се, по-голямата голямата част от клиентите са били или не знаят за съществуването на по-скорошно една или се почувства неудобно актуализиране на техните собствени и си помислих, че имат нужда от разработчика да го направя. Тъй като това е нашата мисия и за двете запазим клиентите сейф (като поддържа софтуера си в крак с времето), и да направи живота им по-лесно, когато става въпрос за поддръжка уебсайт, ние решихме да им помогне да направите промяната. Чрез засилване в ние също пое никаква допълнителна работа по поддръжката, свързани с актуализацията. Клиентите получават възможността да се откажете, ако те мислеха тази актуализация може да има лоши последствия за техните сайтове.
Взехме отговорността да направи този ход

Така че основно нашето заключение е, че даването на избора на клиентите може да не е достатъчно. Поемайки отговорността да направите правилния избор за тях и да бъде там, за да се справят с всички възможни последствия се оказват по-добър подход. Ние актуализира PHP версия на хиляди инсталации. Имаме една шепа билети с молба за помощ след актуализацията, която всички бяха свързани с даден клиент с помощта на специален плъгин за несъвместима с PHP 5.5 версия. Такива случаи са или фиксирани, когато това е възможно, или окачествяват в старата версия по преценка на клиента.

Така че сключването на тази кампания е, че ние все още ще остане верен на философията ни да ценим свободата на клиентите избор. Въпреки това, ние няма да позволим тази философия ни попречи поемайки отговорността и помага на клиента да направи възможно най-правилния избор, когато.



Може да поръчате вашият блог хостинг от ТУК !
Share on Google Plus

От Unknown

Директен внос на смартфони,таблети,компютри,периферия и аксесоари. Отлично съотношение между качество и цена !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Post a Comment